MALZEMELER
- sade yağ veya margarin
- 1 soğan (yemeklik doğranmış)
- 2 tatlı kaşığı domates salçası
- 1,5 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
- 1,5 kg patates (küp küp doğranmış)
- sebze suyu veya bulyon
- su
- 2 diş sarımsak (dövülmüş)
- 2 defne yaprağı
- tuz
- karabiber
- pul biber
- kimyon
- frenk kimyon
- mercanköşk
- 4 sosis (doğranmış)
- soğanı yağda kavurun.
- salçayı ekleyin devam kavurun, kırmızı toz biberi ilave edin.
- patatesleri tencereye alın, üzerini geçecek şekilde su ve sebze suyunu ekleyin.
- tüm baharatları ilave edin, yemeği pişmeye bırakın.
- patateslerin pişmesine yakın sosisleri ekleyin.
- patatesler yumuşayınca yemeğimiz hazır.
Keine Kommentare:
Kommentar veröffentlichen